Hello

Hej hej! Idag har jag vart i skolan. Vi började med idrott och vi körde friidrott. Inte så kul tkr inte jag.
Just nu sitter jag och gör läxan och äter glass! Mums!  Jag stter oxå väntar på att mamma ska få svar om ng som jag skulle hjälpa med deras hästar... 

igår så sov jag hos en kompis och vi hade as kul!! Vi smsade med en som jag känner. Han bor inte ens i närheten av oss. Gud vad roligt det är att skoja me han!!!  Vi somande ganska sent. 11 ksk.



Mona<3


Hejsan!

Kunde inte blogga igår. Hade lite bråttom. Skulle sova hos min syster i lägenheterna. Men igår va jag med en kompis. Vi såg på film och lite sånnt. 

Var även och red fjordingar med elin. Dom var super duktiga. Kommer lite bilder senare. Red barbacka. Svinten gjorde inte ett enda bocksprång. Nöjd!! Men han har ju vart lite busig ich så med mig med. Men jag fattar galopp på ett annat sätt än dom andra och han litar på mig. Det märks på honom. Ska jag hämta honom i hagen kommer han direkt! Min duktiga lilla pålle. 

Just nu gör jag läxorna. Idag i skolan var det riktigt långtråkigt. V hade 3 lektioner el nått och slutade 20 över 3.
Fast vi hade sovmorgon till typ 10.Gött! I morgon så har vi ett prov i engelska tror jag.


















<3<3 Ida

Hello:)

Kunde inte blogga igår för internett har damp!

Men i går var jag barnvakt åt min kusin medans dom andra flyttade. Dom ska flytta ut till ett jätte fint hus på landet.

Idag ska jag nog åka rida. Blir en sväng med Elin.Det blir nog barbaka i skogen. Bara det inte regnar!! 
Sen så får jag se vad jag vill göra.

Jag vill ha en ny hjälm!!!  Fast jag kommer att få vänta ganska länge på det för nu har vi köpt volleybollskor ca 1000 kr. Byxor strumpor. Och sen har vi fått en ny as snygg dator för kanske 6-8 tusen. Och litte andra saker.

 Min säta kusin<3


Jag och Cindy tränar inför tävling<3


 Dena bilden bjuder ja på. Ser lite drågad ut men...  Bild från Mora
//Ida


Skara

Idag har jag varit på skara och köpt en ny hjälm (som jag behövde) som var super skön och luftig
as skön! :) <3

/Sofia

förlåt!

hej har verkligen glömmt bort denna bloggen:( lovar att blogga lite mera med har ju en egen blogg, lite rörit och ha två, fast lovar att jag ska lägga tid på denna. Har varit mkt med Skolan läxor och mycket mera! men ska börja blogga! :)

ha det gött/ sofia<3
www.sofiapiabuz.blogg.se

Hejhopp!

Hej idag har jag vart i skolan. Vi slutade 10 i 2 ganska sönt. Fast sista lektonen var as trökig.

Det hände en rolig och lite udda sak idag. Jag skule gå ut på håltimman.(hade redan vart ute och skulle in och hämta mina böcker) Då så när jag går förbi några 8:or så är den en som sträcker ut benet och försöker fälla mig. Men istället så råkade jag trampa han på foten. Ops! Inte det dom hade tänkt sig. Jag snubblade till lite men jag ramlade aldrig. :D ÄGDA!!

Jag kom precis hem från stallet. Har haft dressyr idag. Vihart gick superfint. Fast ibland i traven så drog han upp huvudet för att han inte orkade mer. Då var det bara sparka till honom i sidan så tog han ett litet skutt och sen var det inget mer med det:)



 Bild jag tog i falkenberg påväg hem från stranden!<3


Och en till<3


En till<3


 Jag och jag. Vi byggde en sandgubbe som var som jag :D lika lång lika bred typ ;)<3


//Ida;)

Hej igen

Jag fick lite frågor förut och så så jag tänkte svara på dom. Amanda Eran blogg är jätte fin och intressant att läsa. Unskar att ni hade tid att blogga mera!! :D .... Jag ska försöka blogga mera har inte haft tid i sommar bara :D .... Hanna Hej Det låter roligt att få pulsa i snön. Jag har ingen häst så jag rider ju på ridskola. Men det värkar jätte häftigt och härligt. Men jag har en fråga. Har du någonsin åkt av svinten?:D Och vad är det bästa med honom? Hur många gånger har du åkt av överhuvudtaget? Och vilka hästar i sånn fall? Kram;)

 Hej Ja det är jäte mysigt att få ha chansen att göra det! Ne jag har aldrigt åkt av svinten. Men jag har åkt av sven två gånger. Ena gången så red jag och min kompis båda på honom i skogen eller a typ vid gården. Och då började han trava. Min kompis kan inte rida så hon började glida åt sidan och drog med mig ner. Det bästa med svinten är att han är mysig att både rida och hantera. Han är rolig att rida och han litar på mig och vet vad jag gör. Som tex min syrras kompis har följt med och när hon fattar galopp gör hon på ett annat sätt och då bockar han. Vi har lixom förstått oss på varandra.
 Jag har åkt av 6 gr.
 Första gången va på en hoppträning och jag hade en ny häst. Han bara drog ner huvudet och stack. sen gjorde han tvärnit och jag flög och ramlade på magen.
Andra gången så var det på lektion jag red barbacka på världens skumpigaste häst. Så jag åkte av och landade på magen.
Tredje gången var nog sven.(det jag skrev förut) Sen var det nog Zephyr(ridskolehäst) jag hyrde henne över sommaren och så skulle jag hoppa upp då stod jag på en stol och så började hon trava(jag vet inte vrf) och då hade jag foten i stigbygeln och så ramlade stolen hon blev livrädd och jag åkte av och ramlade på ryggen.(satt halvvägs i saden)
Sev var det King. eller han gick omkull i fullgalopp.
Sist var det Sven igen. Jag hoppade upp i hagen och min mamma satt ner på en sten och ställde sig upp så han slängde sig åt sidan se satt jag där på marken sen.:D ja det var nog det:D



 bjuder på en bild från 2009-2010:D

Sov gott! Kram Ida;)


Tjenare!

Hejsan. Idag har jag vart i skolan. Där hände väll inte så mkt. Vi hade idrott ute i regnet och körde en mini brännboll. Mellan konerna så var det typ 5 meter så man ramlade ganska mycket! :D
Haha vi hade iaf as kul.  Den blyga 7E klassen finns knappt kvar. Jag kan gå fram till alla och prata och ha det roligt. Fast det finns vissa som inte riktigt vågar prata. Killarna är as roliga. Det ä väll dom man pratar med mest! :D

Idag blir det inget stall och ingen fjording För mamma jobbar sent...:(
Får försöka åka ut och ta en tur i skogen i helgen. Vill träna på dressyren. Jag har bestämt att jag ska få ner den stelaste hästen jag vet i form. Och nu ska det ske!!!!

Jag har haft en riktig otursdag idag.  Först innan jag skulle till skolan. När jag borstade håret och behövde gå på toa. Så öppnade jag locket och då tappade jag självklart borsten i toan. Var tvunden att springa upp och hämta en annan. Jag hade inte lite bråttom heller.
På väg till skolan så cyklade jag nästan in i en stolpe. Inte så lyckat. I Matsalen så tappade jag kniven i knät så hela byxan blev kladdig. Och sen så tog en fotrograf bilder till skolkatalogen och då tar han precis när jag får världens skrattanfal så det var ju inte heller så lyckat. :/

Men jag har haft en riktigt rolig dag idag.

Annars händer inte såmycket mera idag. Har engelska och spanska läxa jag måste göra tyvärr!! :( världens jobbigaste och längsta läxor. Orkar inte med det!

Just nu lyssnar jag på musik och skriver lite med en rolig person! :)

 Saknar min lilla Babe! Hoppas att du har det bra i ditt nya hem!<3<3


Every  time i see you i'm happy i love you.
And I never won't to lose you. My hart will be broken forever!<3<3


Ännu en superfin bild på mig...Not Haha Lite kalt kanske?:D Kram Ida<3

Hej!

Hej har inte kunnat blogga på ett tag... Har lite annat i mitt liv att ta tag i just nu. Skolan har börjat... Orka
Jag har inte vart hemma så mkt i sommar heller. Jag har ju vart på Talangläger (Volleyboll) Där träffade jag massa goa brudar.(Och killar)  Jag har vart i värmland, hos en kompissommarstuga 2-3  veckor och vart i Falkenberg<3<3 Älskar det stället!!! Ja har haft fullt upp med stallet kompisar och lite så.

Jag har ridit min goding och senast hoppade vi lite granna. Det går bara bättre och bättre för dom i hoppnigen och dressyred.

När vi började med dom kunde man inte göra ng med dom men under domma 2-3 åren då har det hänt saker.

Från att vara omöjliga att sitta ner på, bara kunna och vela sträcka ut galoppen, att försöka bocka av mig, inte ens sett ett hinder, kan inte ng dressyr alls, skumpig i traven, inte gå att rida barbacka, inte kunna rida på volt. Men dom gör framsteg hela tiden.

Nu kan vi: 

Sitta i galoppen, korta och länga galoppen. inga bocksprång (bara om han e på bus humör)=), Hoppa 65-70 cm, Skänkelvikning bakdelsvändning framdelsvändning rygga m.m, sitta i traven, rida barbacka, rida på volter hur lätt som hellst. Det går till och med att göra ett dressyr program med han om man vill.<3  

Det kanske har tatt några år men det är det f*n värt allt dom kan idag<3<3 

Om jag kunde spola tillbaks i tiden skulle jag spola tillbaka då vi red en riktigt mysig skogstur på vintern. Det hade precis kommit nysnö, kanske 10-15 cm. och sen att få pulsa runt i snön. Det är den bästa känslan man kan få. Och samma känsla när man verkligen får hästan att lära sig det man tränar med den.<3<3 Att lära en häst kan ta flera år om det vill för mig det är roligt att få utväcklas med hästen. Det kvittar om det tar 1 vecka 1 månad 1 år.

Vissa hästar har svårare an andra på dressyren medan andra har lättare att hoppa! 
Det tog så lång tida att lära dom det för det är inte alltid vi hinner ut. Jag tränar och nu har jag kycket i skolan.

Jaja Idag har jag vart i skolan. Vi slutade 20 över 3 ._. Jobbigt. Fast två av lektionerna var roliga. Vi har världens roligaste No och Mattelärare, han skojar om allting. han pratar bort hela Mattelektionen nästan. Gud va han e rolig. Det va ng som hade skrivit nått på väggen och så läser han upp det. Och sen säger han - Man ska skriva det som komer ifrån hjärtat. Och alla började as flabba. Alla i klassen är väll ganska blyga. det är en ny klass vi har vart i skolan i 3 dagar. kännt varandra i 4.

Han sa även att har man kommit fram så är det fortfarnade hälften kvar. Tror man att man kan allt innom riding så har man fel. Man har alltid hälften kvar. Man kan alltid lära sig mer. Man blir aldrig klar!!

It does not matter if you're faster or slower than the rest.
What matter is that you do your best!

 Poänghoppning ärevarv!!<3<3 Jag och mona kommer först Bakom Sofia Och Thunder<3

 Jag och svinten. Min lilla göllunge<3<3


 Denna bilden bjuder jag på. Haha En bild från värmland<3

Ha det bra/ Ida

Sorry

Sorry om jag har inte lagt tid på denna blogg men har två bloggar, och lägger faktiskt lite mera tid på min andra;P men ska väll försöka att blogga lite mera här:) men men nu ska jag kolla på tv
/ sofia<3

Hello:)

Tjenare!
Idag har jag ridit fjordingarna!<3 Vi tog kort och sen blev det en snabb runda.
Idag har jag vart i stallet med sofia. Vi har hjälpt patrik med att slänga skräp. Klippt gräset. Plockat sten ur en hage och lite sånt. Det är grymt väder!!! Äntligen kan det bli lite fint någon gång på sommaren!!

Snart börjar skolan:(.... Orkar inte.  Jaja.

I kväll händer inte så mycket antar jag. Ska se på ng film senare. Och lite så.
Vill så gärna ner till kusten denna veckan men det går inte för det var lång kö på campingen vi skulle till och så ska det bli dåligt väder:/  Det ät fint väder på våren när man sitter i ett varmt klassrum och jobbar. Men på sommaren blir det regn och då är det inte kul.. Det kan regna på hösten i stället!

I morgon kanske min lilla kusin kommer. Och om det är fint så åker nog han ut med till fjordingarna och kanske provar rida;)   Vi skulle ha provridit två hästar på onsdag men det  gick inte så vi kanske skulle gjort det i morgon men hon svarar inte. Hon har antagligen fullt upp med annat. Hon kanske inte har ng hästar. vem vet?...

Aja nu ska jag fixa med mitt. Ha det gött Kram Ida:D



 
Jag och Cindy<3





 Du är grymt saknad. Min ängel kommer alltid att minnas dig. Du har alltid en stor plats i mitt hjärta. Hoppas att du har det bra där du är nu<3<3


RSS 2.0